Ο Γιώργος Τσαλίκης & οι Vegas σε ένα μοναδικό Live Pool Party

7 Ιουλίου, 2012


Ο «Γιώργος Τσαλίκης» και οι "Vegas", το μεσημέρι του Σάββατου 07 Ιουλίου 2012 παρευρέθησαν στο Copa Copana και τραγούδησαν ζωντανά, σε ένα stage κυριολεκτικά πάνω στο νερό.

H δροσιά από την μεγαλύτερη πισίνα της Αττικής, οι νεροτσουλήθρες και το εξωτικό σκηνικό του πάρκου, σε συνδυασμό με τις καυτές επιτυχίες των καλλιτεχνών δημιούργησαν την υπέρτατη εικόνα καλοκαιρινής διασκέδασης.

Η συναυλία διοργανώθηκε από κοινού από το «Copa Copana Park» και τον «Sfera» 102,2, ενώ πριν το event υπήρξε ζωντανή εκπομπή με τον παραγωγό Δημήτρη Σαράντο και guest DJ τον «Valentino».

Την σκυτάλη πήραν οι "Vegas" δηλώνοντας ότι στο «Copa Copana Park», έχει «Πάντα Καλοκαίρι». Αμέσως μετά δράση ανέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης και ξεσήκωσε το κοινό που «Ξέχασε τα παλιά» και όποια άλλα προβλήματα, με νέες και παλιές επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Την ημέρα του event ισχύσαν οι τιμές γενικής εισόδου του πάρκου, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, σαν ένα μικρό ευχαριστώ του Πάρκου για την αγάπη του κόσμου, ενώ δόθηκαν πολλές δωρεάν προσκλήσεις μέσα από διαγωνισμούς.

On top